De ervaringen van mensen die met mij hebben gewandeld geven wellicht het beste beeld van wat je van de wandelingen kunt verwachten. Hier volgt een greep uit de ervaringen van vorige wandelaars.

 

"Dankzij Jeroen Weber ben ik instaat om zowel privé als op mijn werk stabieler om te gaan met negatieve prikkels. Zijn fijne manier van coachen heeft mij stabieler gemaakt waardoor ik evenwichtiger in het leven sta om een burn-out te voorkomen. Jeroen neemt je mee de natuur in en dat sprak me enorm aan, ademhalingsoefeningen, wandelen en natuurgeluiden stimuleren de voortgang op een positieve manier. Jeroen is een fijne coach die de tijd, rust en de juiste tools geeft om je op het juiste spoor te zetten. Ik ben heel blij dat ik dit traject heb opgepakt."

 

"Ik ben zeer tevreden over het traject en over de werkwijze van Jeroen. Juist omdat ik veel ruimte had om zelf te reflecteren tijdens onze wandelingen, hielpen zijn gerichte vragen mij soms ergens dieper op in te gaan of een nieuw inzicht te krijgen. Ook de intuïtieve benadering bij het volgen van de ontwikkelingslijn paste heel goed bij wat ik nodig heb. Jeroen is een rustige en prettige coach, die ook geniet van de natuur. Het wandelen in allerlei weersomstandigheden in prachtige natuur is een belangrijke bonus ten opzichte van een regulier coachingsgesprek."

 

"Ik heb drie keer een wandeling met Jeroen gemaakt en elke keer ging ik met een prettig gevoel naar huis. Jeroen is een intelligente, empathische persoon, die snel doorheeft waar eventuele pijnpunten zitten. Hij is beslist geen drammer, maar helpt je zelf te kijken naar wat er zoal aan schort tussen de oren. Daarnaast geeft hij je handvatten die je kunnen helpen oude valkuilen te vermijden. Een sympathieke, deskundige persoon met een fijne energie (en nog een vogelkenner ook)!"

 

"Jeroen is een goede coach en een fijn persoon om mee te praten. Hij geeft de mogelijkheid om een breder inzicht te ontwikkelen in jezelf door een goede vraagstelling en vanaf de zijlijn mee te kijken naar je probleem. Tijdens de sessies met Jeroen is er een goede balans tussen het coachtraject, gezelligheid en de mogelijkheid om te genieten van de natuur waarin je je bevindt."

 

"Via via terecht gekomen bij Jeroen Weber. Na een pittige burn out wilde ik eens wat anders, dus besloot een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. Vanaf het eerste moment kwam Jeroen profesioneel over. Ik merkte echt dat ik mijn ei kwijt kon bij Jeroen. Het voelde vertrouwd en hij droeg oplossingen en advies aan. Sommige dingen zijn een stuk helderder voor mij geworden. De wandeling was perfect. Een prachtige route waarin het geen enkel moment ongemakkelijk voelde. Onderweg nog wat mooie Schotse Hooglanders tegen gekomen. We hadden wel regen, maar dat maakte niets uit. Ik ga zeker nog een sessie inboeken."